TU&EL

Lucruri pe care baietii le fac doar atunci cand sunt indragostiti cu adevarat. Cum iti dai seama ca e nebun dupa tine

Cum iti dai seama ca un baiat este innebunit dupa tine? Sunt cateva semne pe care trebuie sa le urmaresti, iar daca le bifezi, inseamana ca cel de langa tine te iubeste cu adevarat.

Iti cara geanta – Hai sa recunoastem! Caratul gentilor nu este activitatea favorita a barbatilor. Cu toate acestea, daca iubitul tau face asta pentru tine inseamna ca este innebunit dupa tine si isi doreste sa te simti ca o printesa.

Iti cumpara absorbante – Niciun barbat nu este entuziasmat sa mearga la cumparaturi dupa absorbante si tampoane. In cazul in care ai alaturi pe cineva care te iubeste cu adevarat, atunci nu va avea nicio problema sa infrunte aceasta „problema”.

Te viziteaza la serviciu – Majoritatea barbatilor prefera sa astepte ca iubitele lor sa plece de la birou decat sa mearga sa le vada la job, unde ar putea fi analizati de colegi. Insa nu o sa tina cont de asta daca e innebunit dupa tine.

Renunta la emisiunile preferate pentru a te putea uita la ale tale – Chiar daca la TV e un meci important sau serialul pe care nu vrea sa-l rateze, partenerul tau va renunta la ele in favoarea ta si a show-urilor tale, chiar daca asta inseamna sa se uite la seriale siropoase sau emisiuni cu sfaturi de make-up si coafura.

Are grija de tine cand esti bolnava – Daca iti pregateste micul-dejun, iti face suc de portocale si se intereseaza daca ti-ai luat medicamentele, atunci e de bine. Te poti considera o fata norocoasa.

Cele mai citite!

To Top

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow