LIFESTYLE

PATRU TIPURI DE ORGASM PE CARE TREBUIE SA LE EXPERIMENTEZI! ULTIMUL DINTRE ELE ESTE CEL MAI GREU DE REALIZAT

Fiecare partida de amor ar trebui sa se termine cu orgasm, insa acest lucru nu este intotdeauana posibil, insa este realizabil.

1. Orgasmul clitoridian – fiecare femeie are clitorisul mai mult sau mai putin sensibil, insa este cel mai usor orgasm pe care il poti obtine. Daca vrei sa obtii acest lucru singura, poti apela inclusiv la un vibrator mic si care te va duce pe culmile placerii.

2 Orgasmul vaginal – exista mai multe discutii pe acest subiect, mai ales ca peste 50% dintre femei stimuleaza acest orgasm si doar 30% dintre ele sustin ca au avut parte de stimularea punctului G. In primul rand, trebuie sa localizezi locul cu pricina. Cel mai probabil sa ai un orgasm vaginal este atunci cand partida dureaza mai mult.

3. Orgasmul amestecat – are loc atunci cand femeia experimenteaza orgasmul vaginal si clitoridian si este cel mai puternic dintre toate. Cea mai buna pozitie pentru a experimenta acest tip de orgasm este ca femeia sa stea deasupra, dar si stand in poala partenerului, cu spatele, in timp ce el stimuleaza clitorisul.

4. Orgasmele multiple – se intampla unul dupa celalalt, nu in perioade diferite ale partidei. Studiile arata ca orgasmele multiple sunt posibile pentru unele femei care sunt stimulate continuu. Pentru a experimenta acest tip de orgsm, clitorisul si punctu G trebuie sa fie stimulate incontinuu cu mainile, cu gura sau cu un vibrator potrivit.

Cele mai citite!

To Top

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow